Iedereen een koninklijke nachtrust

Iedereen een koninklijke nachtrust

Een mens brengt gemiddeld een derde van zijn leven door in bed. De impact van een kwalitatief hoogstaand bed is dan ook enorm. Goed slapen bevordert het dagelijks presteren.

Een perfect op maat gemaakte slaapomgeving zou naar onze mening dan ook de standaard moeten zijn.

Wij geven het bed in de slaapkamer de koninklijke status die het verdient.

 

Op maat gemaakt slaapgenot

Het comfort van een bed wordt bepaald door de combinatie van topdek matras , matras , box of lattenbodem , een hoofdkussen , een dekbed en het bedtextiel. Schaf de allerbeste combinatie aan binnen uw budget. Maar kom eerst lekker proef liggen. En dan niet even snel, met uw jas en schoenen nog aan. Bij Bodibeds neemt u de tijd om lekker lang in uw favoriete slaaphouding te liggen. Echt proefliggen met het Royal suite gevoel van een luxe 5 sterren plus hotel.

Onder het genot van een lekker hapje en drankje naar keuze vertellen we u ook graag meer over de levensduur van uw nieuwe matras. Om zo de koninklijke nachten te blijven garanderen.

 

Instaphoogte

De vormgeving van een boxspring bed is smaakafhankelijk. Het is daarbij wel belangrijk te letten op de instaphoogte. Dat wil zeggen de totale hoogte inclusief matras en topper.

Een hoog luxueus bed met dikke matassen en topdek geeft ook een heerlijk luxe ‘prinses op de erwt’-gevoel.

 

Misschien wel de mooiste beddencollectie van Nederland

Wanneer je kiest voor Bodibeds als leverancier van je nieuwe bed dan kies je voor het beste. Bodi werkt met de echte maatwerk-ateliers uit o.a. Italië en Frankrijk.

Je kunt kiezen uit een aanbod prachtige luxe stoffen. Zoals natural linnen, waanzinnig mooi satijn of de meest weldadige velvet met de mooiste kleuren verkrijgbaar.

Ook de meest prachtige modellen hoofdborden uit Bodibeds collectie worden op maat gemaakt.

 

 

Inspiratie van Bodi

Voor het interieur van een luxe slaapkamer laten we ons inspireren door de kamers van de meest iconische hotels op aarde. En de designers van wereldklasse. Alles en altijd conform de klassieke ambachtelijke waarden. In de tijd van online plaatjes met filters en apps die het mooi maken. Lijkt het soms of bepaalde boxspring modellen ook elders verkrijgbaar zijn. Een bezoek aan onze showroom zal iedereen die van kwaliteit en comfort houd overtuigen. De afwerking en gebruikte materialen zijn het beste verkrijgbaar en de heerlijke kwaliteit van onze matrassen en toppers zijn gewoon veel fijner en beter dan waar dan ook. Dat moet je gewoon even ervaren.

 

Bodibeds is de specialist in natuurlijke matrassen van biologische en ecologische grondstoffen, handgemaakt in eigen fabriek.

Een goed matras uitkiezen, waar je jaren plezier van hebt, lukt alleen als je proef ligt op diverse matrassen en begeleidt wordt door een gespecialiseerde adviseur. ‘Lekker comfortabel liggen’ is een belangrijk gegeven bij het kiezen van een matras. Juist bij het kiezen van een ecologisch en biologisch matras is een naast een eerlijk en specialistisch advies je eigen voorkeur goud waard.

Een eco matras van ecologische en biologische grondstoffen

Eco of natuur matrassen van ecologische en biologische grondstoffen zorgen er met hun prettige eigenschappen niet alleen voor dat je lekker slaapt, maar ook zijn ze heel ‘gezond’ voor het milieu.

Zo is de Bodibeds natuurrubber de basis, een puur natuurlijke grondstof. Onze natuurrubber of natuurlatex wordt op een milieuvriendelijke manier gewonnen. Deze natuurlatex wordt gewonnen op 2 rubberboomplantages 1 in Azië en 1 in Zuid Amerika.

Bomen binden het broeikasgas CO2 en produceren de zuurstof die wij nodig hebben om te ademen. En zijn de basis van ons idee. De unieke manier waarop onze partners de plantages bestieren is iets om trots op te zijn. Dit is bekroond met veel oorkondes en certificaten, zoals het Rainforest alliance keurmerk, FSC keurmerk. Maar ook alle ISO normeringen, het Global organic latex certificaat. Tevens is de mooie katoen ook Biologisch en voorzien van het Eco certificaat en voorzien van het Global Organic Textile Standard keurmerk.

Natuurlijk zorgen wij er bij Bodibeds voor dat onze matrassen op duurzaamheid, ligcomfort, gezondheid èn goede arbeidsomstandigheden het beste scoren. Het hebben van alle biologische certificaten is een duidelijkheid dat staat. Maar dat was zeker niet onze enige reden. Het ontwikkelen van het aller lekkerste matras was onze hoofd reden. Bio is prima, maar het moet geen spartaans bed met natuurlijke materialen opleveren dat niet veel beter ligt dan een standaard matras. Het moest het mooiste van het beste worden. En dat is gelukt. Ervaar het gewoon in onze showroom en je bent verkocht. Onze eigen ontwikkelde nieuwe biologische latex formule is de meest perfecte product formule.

Alles wordt ambachtelijk in onze eigen fabriek in Emmen geproduceerd. Puur natuur, echt 100% eco en ambachtelijk gemaakt in onze eigen regio. Zo moet het zijn. Met al onze eerste levensbehoeften. En zeker met de meest belangrijke “de slaap”.

Informatie of advies nodig?

Neem contact op